Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Premi Armengol Mir

Premi Armengol Mir

4 de juliol 2012

En el marc de les Jornades per a Educadors, es va lliurar el premi Armengol Mir, que enguany ha recaigut en el treball Proposta d'innovació: una altra classe de Religió a l'ESO és possible, de José Manuel Andueza (Professor de l'Escola Stma. Trinitat de la FEP). Es tracta, segons el jurat, d'un projecte ambiciós per reprogramar l'àrea de pastoral a l'ESO en què els tres pilars són els joves (els seus interessos i característiques), la realitat educativa i els objectius que es proposen els educadors. En aquest darrer punt, l'autor fa una argumentació del marc on inscriu la seva proposta des d'una imatge de Déu que té alhora una dimensió misteriosa i comunicativa.
Els premis foren lliurats per Mn. Lluís Bonet, rector de la parròquia de la Sagrada Família i nebot del matrimoni Armengol Mir.
El jurat ha valorat la reflexió que expressa l'autor sobre els alumnes i el realisme i humilitat amb què es planteja els dubtes que estimulen el seu treball, així com la distribució per trimestres dels continguts i els suggeriments sobre materials i recursos, molts d'ells cinematogràfics.


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona