Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Diada de la Patrona de l'Escola Santa Teresa de Lisieux

Diada de la Patrona de l'Escola Santa Teresa de Lisieux

1 d'octubre 2012

Com cada any, el dia 1 d'octubre, festivitat de Santa Teresa de Lisieux, celebrem la diada de la nostra patrona i realitzem l'aplec de tots el cursos de Primària i Secundària a la nostra escola.
A partir de les 9:45 ens vam anar trobant tots per tutories al pati. Cap a les 10:00 hores, es va realitzar una petita presentació de l'acte, enguany amb el lema: "Cuidem de l'escola com si fos casa nostra i l'omplim de vida celebrant el teu nom".
Tot seguit, el mossèn Pere Montagut va prendre la paraula realitzant una reflexió sobre l'actitud de Santa Teresa davant les dificultats i després vam resar tots plegats el Pare Nostre i l'Ave Maria.
A continuació la responsable de pastoral de l'escola va explicar com realitzar l'ofrena floral amb el motiu que aquest curs ocupa l'entrada de l'escola: una balconada oberta al barri guarnida de flors "plantades" pels nens i nenes amb representació de tots els cursos.
Més tard, es va procedir al repartiment de coca per a tothom i vam gaudir d'una estona d'esbarjo més llarga que de costum.

A l’escola petita, tots els nens i nenes d’Infantil es varen ajuntar per cursos i van gaudir d’una estoneta ben dolça, esmorzant una deliciosa coca de sucre amb xocolata.

Després, els alumnes de l’escola Montserrat de la FEP van muntar al pati un conjunt de jocs gegants de fusta, fabricats per ells mateixos, amb els quals van jugar tots els menuts. Hi havia un “memory” enorme, un elefant al qual li havies de llençar cèrcols a la seva trompa, un mini-golf i molts jocs més.

Va ser molt divertit poder jugar i gaudir d’aquests jocs tan originals!

Tots, alumnes i professors, vàrem gaudir d'un magnífic dia de festa i celebració.


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona