Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
I Torneig Cruyff Court Campions 6vs6 escolar de Barcelona

I Torneig Cruyff Court Campions 6vs6 escolar de Barcelona

5 d'abril 2013

"Els dies 20, 21 i 22 de març es va celebrar el I Torneig Cruyff Court Campions 6vs6 escolar de Barcelona a l'Escola especialitzada La Sagrera. Els centres participants foren l'Escola Esperança, Santíssima Trinitat, Santa Teresa de Lisieux, Sant Ramon Nonat, i Sant Jaume.

Després de tres dies molt intensos en els que es van realitzar més de trenta partits de futbol, van guanyar la final en categoria femenina l'equip de l'Escola Esperança, i en categoria masculina l'equip de l'Escola de Santa Teresa de Lisieux. Tot i així, seguint amb els valors que caracteritzen la Fundació Cruyff, la FEC i , també, aquest Torneig, van ser reconeguts amb diferents premis molts altres nens/es que van demostrar una actitud respectuosa, generosa, i completa durant tot l'esdeveniment dins i fora del terreny de joc. Així a la Final catalana que es celebrarà el 5 de maig al Cruyff Court d'Igualada, hi participaran els dos equips guanyadors, un per cada categoria, juntament amb els alumnes premiats de les diferents escoles participants.

Tot un luxe d'equips!

Gràcies a tots els participants i col•laboradors perquè van ser tres dies en els que es va respirar esport, respecte, solidaritat i molt bon rotllo!

 

Us afegim el link perquè li doneu un cop d´ull: 

https://mega.co.nz/#!sE8BVKqL!CHh0fUKtaq-8HeUvOsFojBF9y-9j1Wk-8FWyA3VCfFA

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona