Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Dos premis, internacional i local, per a Gerard Casas Saez, del Col·legi Santa Teresa de Lisieux

Dos premis, internacional i local, per a Gerard Casas Saez, del Col·legi Santa Teresa de Lisieux

12 d'abril 2013

El projecte gTweetMap, de Gerard Casas Saez, guardonat amb el 52°North Innovation Incentive Award. El seu treball de recerca de batxillerat, gTweetMap, una eina per a la localització dels moviments socials, premiat en el 14è Fòrum de recerca de Les Corts.
El passat 14 de març es van lliurar a Heidelberg (Alemanya) els premis corresponents a la 52°North Student Innovation Prize Competition 2012. Gerard Casas Saez va ser guardonat amb el 52°North Innovation Incentive Award pel seu projecte gTweetMap, part essencial del seu treball de recerca de batxillerat. El jurat internacional es va declarar impressionat per l'edat del participant (17 anys en el moment de la presentació) i va elogiar l'ambició general de l'enfocament del projecte, la probabilitat d'un resultat útil i l'entusiasme amb el què va ser escrita la proposta.
El projecte gTweetMap, ara ja una realitat a Internet, permet la ubicació geogràfica de diferents fenòmens socials mitjançant la geolocalització d'informació de les xarxes socials a partir de la cerca d'un text qualsevol; es a dir, permet situar qualsevol cerca d'informació a Twitter en un mapa mitjançant una aplicació que funciona en mòbils, ordinadors i tauletes.
Per aconseguir aquest resultat, en Gerard ha après a programar i ha dissenyat una aplicació útil que continua perfeccionant. Aquesta aplicació és el resultat de tot un treball de recerca realitzat per Gerard Casas Saez -amb la tutoria de Xavier Cubero (Santa Teresa de Lisieux) i de Jaume Moral (FIB-UPC)-que també ha estat premiat en el 14è Fòrum de recerca de Les Corts i que serà presentat el proper dia 17 d'abril a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), Diagonal 647.
Enhorabona!


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona