Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Un alumne de Batxillerat del Col·legi Tecla Sala, finalista en un concurs convocat pel CERN

Un alumne de Batxillerat del Col·legi Tecla Sala, finalista en un concurs convocat pel CERN

24 de febrer 2014

Aquest any, un dels nostres alumnes, l’Àlex Sendín, ha volgut conduir el seu treball de recerca cap a la física nuclear o física de partícules i ha dissenyat i construït un detector de radioactivitat natural. El final de trajecte de la majoria dels nostres treballs és l’exposició a escola, però alguns d’ells agafen volada i arriben força lluny.

El CERN és un centre europeu de recerca nuclear o, dit d’una altra manera, un dels més grans laboratoris de recerca del món. De les seves investigacions neixen aplicacions mèdiques o tecnològiques per diagnosticar i curar malalties amb teràpies nuclears.

Per fer difusió dels avantatges de tenir un laboratori europeu de recerca nuclear, el CERN i la fundació Príncipe de Asturias han convocat un concurs amb diferents àmbits. L’Àlex Sendín hi ha participat en la categoria de batxillerat i sota la pregunta “¿Què és per a mi ciència?”. Podeu veure el seu vídeo al Link http://www.cernland.net/concurso/work.1182.html.

Aprofitant la difusió del premi us convidem a veure’l i que indiqueu si us agrada per tal de donar-li suport en la fase final.


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona