Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Sarrià-Sant Gervasi lliurarà la medalla de la Dona a la Mercè Caselles Rutllant

Sarrià-Sant Gervasi lliurarà la medalla de la Dona a la Mercè Caselles Rutllant

11 de març 2014

El Consell Plenari del Districte va aprovar, per unanimitat, atorgar la Medalla de la Dona a Mercè Caselles Rullant, a proposta del Consell de les Dones.

El Districte de Sarrià-Sant Gervasi lliurarà la Medalla de la Dona a Mercè Caselles Rutllant per la seva entrega que, com a mestra i directora durant 45 anys de l'Escola Mare de Déu del Roser Les Planes, ha posat al servei de l'ensenyament, dels nens i nenes i de les persones, amb un estret lligam amb la parròquia i amb el barri.

Aquest acte s'emmarca en la programació d'activitats que ofereix el Districte per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les dones, juntament amb el Consell de Dones, el Punt d'informació i Atenció a les Dones i els diferents equipaments culturals.

La Medalla de la Dona s'atorga anualment a una dona de Sarrià-Sant Gervasi destacada en l'àmbit seleccionat per la convocatòria. Els criteris establerts enguany pel Consell de Dones per a l'atorgament de la medalla inclouen la realització d'activitats relacionades amb l'àmbit social de l'educació majoritàriament al districte de Sarrià-Sant Gervasi, de manera professional o voluntària i no ha de ser una veïna mediàticament reconeguda pels motius que es valoren.

El procés d'atorgament de la Medalla del Districte de Sarrià-Sant Gervasi s'inicia amb la presentació, per part d'entitats, de diferents candidatures a la Medalla de la Dona, a fi de que la Comissió encarregada les valori i presenti propostes al Consell de les Dones, que fa la proposta final que ha de ser ratificada Consell Plenari Districte.

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona