Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Alumna de 4t d'ESO seleccionada per participar a la 7a edició del Programa Joves i Ciència - Col·legi Sant Ramon Nonat

Alumna de 4t d'ESO seleccionada per participar a la 7a edició del Programa Joves i Ciència - Col·legi Sant Ramon Nonat

20 de maig 2014

La PAULA MUÑOZ ha estat seleccionada entre un gran nombre d'estudiants inscrits de tot Catalunya, tots ells amb unes capacitats extraordinàries per a les ciències.

Durant 13 dies, viurà la investigació científica a MónNatura Pirineus, de la mà d'investigadors de primera línia. Els seleccionats treballaran en un dels 5 projectes proposats.

La nostra companya de 4t d'ESO, participarà en el projecte "L'univers observable - Asteroides, exoplanetes i lents gravitacionals"

Un projecte liderat per investigadors de l'Institut de Ciències de l'Espai (CSIC-IEEC) i de l'Instituto de Astrofísica de Canarias.

Aquest projecte l'introduirà en les tècniques actuals d'astronomia observacional. Treballarà conceptes d'astronomia i d'astrofísica, des del sistema solar fins al coneixement de l'univers llunyà, i realitzarà pràctiques que li permetin la comprensió de conceptes de mecànica celeste. Aprofundirà en el mètode de preparació, d'execució i d'anàlisi d'observacions, des de telescopis professionals de l'observatori de MónNatura Pirineus i des de telescopis robòtics de l'Observatorio del Teide (Instituto de Astrofísica de Canarias).

Felicitem a la Paula per l'èxit aconseguit fruit d'anys de treball i passió per la ciència!"

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona