Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Les entitats cristianes pel Dret a Decidir convoquen un acte públic el 7 de juliol

Les entitats cristianes pel Dret a Decidir convoquen un acte públic el 7 de juliol

19 de juny 2014

Diverses entitats d'Església i d'inspiració cristiana renovaran el suport a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya després de l'acte d'adhesió conjunta al Pacte Nacional del passat mes d'octubre al Parlament de Catalunya.

L'acte inclourà un espai de diàleg sobre la Doctrina Social de l'Església amb el teòleg Xavier Morlans; el president Joan Rigol, coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir; la teresiana Victòria Molins; i el periodista Miquel Calçada, comissari de la commemoració del Tricentenari. El debat estarà acompanyat de diverses intervencions musicals i artístiques en les que participaran, entre altres, el compositor Natxo Tarrés. També es projectarà un audiovisual sobre el pensament de diversos intel·lectuals i eclesiàstics catalans i sobre el magisteri eclesial del segle XX al voltant dels drets dels pobles i de les nacions. La dibuixant Pilarín Bayés també ha donat suport a l'acte amb una il·lustració.

7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h a l'auditori del centre CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona - Montjuïc).


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona