Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Presentació del projecte

Presentació del projecte "Els Amics del Vent", una font d'autoestima (Escola Especial Mare de Déu de Montserrat)

11 de febrer 2015

L'Escola Bressol Municipal El Vent de Nou Barris (C/ Miguel Hernández 20) ha presentat en el marc del Congrés Internacional de Ciutats Educadores, l'experiència d'Aprenentatge Servei "Els Amics del Vent", una font d'autoestima, engegat el curs passat.
Consisteix en la participació d'alumnes de l'últim curs de l'Escola d'Educació Especial Mare de Déu de Montserrat en la dinàmica diària de l'escola bressol.
En aquest espai, els alumnes participen de forma activa en el manteniment de l'hort i el jardí; en l'organització del material d'observació i experimentació que forma part del joc dels infants; en el treball dels hàbits dels més petits; en la preparació de tallers de teatre i en la festa anual de l'escola, de manera conjunta amb tota la comunitat educativa.
L'experiència, té com a finalitat compartida afavorir els aprenentatges, els desenvolupaments i la sensibilització en diversos valors de nois i noies amb necessitats educatives especials, aspectes que els ajudaran a integrar-se de manera plena en la societat.
Aquest projecte ha estat escollit pel Comitè Científic del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores (Barcelona, 13, 14 i 15 de novembre), entre 600 presentats.
Moltes felicitats!


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona