Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Encarant l'èxit amb SOAKT -

Encarant l'èxit amb SOAKT - "Drinking wll never be the same" - Col·legi Sta. Teresa de Lisieux

5 de juny 2015

Enguany, els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Santa Teresa de Lisieux, en Miguel Robert, en Miguel Paracuellos i en Pablo Robert han aconseguit convertir-se en els guanyadors de l’Start up school 2015, el Programa de mentoria i concurs de plans d’empresa per a joves estudiants emprenedors.

El passat dimecres 20 de maig van veure recompensat el seu esforç i acomplides les seves il·lusions quan, després de presentar el seu projecte en anglès a la Salle Technova, el jurat format per més de vint experts del món empresarial van escollir SOAKT com el millor dels presentats a la final. La audiència va poder veure, tocar i, fins i tot, tastar el seu projecte en aquell mateix moment.

SOAKT, una solució innovadora per a hidratar-se durant les curses i amb un envàs biodegradable i comestible que sorgeix amb la idea de substituir la tradicional ampolla de plàstic.

En Miguel Paracuellos i els germans Robert han estat premiats amb un viatge a Londres acompanyats per en Paul Kidd-Hewitt, Director Pedagògic de la Fundació Escola Emprenedors de Barcelona i tindran l’oportunitat de conèixer Start Ups d’aquesta ciutat.

Aquí teniu l’enllaç per al vídeo:  https://www.youtube.com/watch?v=_8RyZ13P1dI

 

Enhorabona!! Aquest viatge tot just ha començat!!!


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona