Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Recollida Solidària de taps - Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Recollida Solidària de taps - Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

15 de febrer 2018

L’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat, participa amb la recollida solidària de taps, per l'Associació “Miradas que hablan” que col·labora amb Sant Joan de Déu per la investigació de la "Síndrome de la duplicació de MECP2". És una malaltia genètica minoritària, causada per la duplicació de l'ADN en la regió Xq28 del cromosoma.

 

L'Associació "Miradas que hablan" és una organització benèfica sense ànim de lucre constituïda l'any 2014, que neix amb la idea d'ajudar a nens amb la síndrome de duplicació MECP2 i als seus familiars. Es van comprometre a donar difusió i finançar la recerca per trobar una cura. Un equip de neuròlegs i genetistes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona investiga la síndrome de duplicació MECP2. L'estudi genètic i clínic és fonamental per avançar en el seu tractament o en una possible cura. http://www.duplicacionmecp2.es/

 

Cadascuna de les classes de l'escola recollirà taps de plàstic per contribuir a la investigació de la "Síndrome de la duplicació de MECP2" a Sant Joan de Déu, amb el suport de l'Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental Arep.


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona