Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Educar en els valors de la sostenibilitat - Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

Educar en els valors de la sostenibilitat - Escola Professional Mare de Déu de Montserrat

22 de març 2018

 

Aquest curs, l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat, ha entrat a formar part del projecte d’Escoles + Sostenibles. El nostre objectiu és fomentar el reciclatge a l’escola i conscienciar als alumnes sobre la importància de respectar el medi ambient i cuidar el nostre planeta.

Un dels projectes que hem iniciat és l’hort escolar, eina pedagògica que afavoreix i contribueix a l’educació mediambiental i al desenvolupament individual i social. Ajudant a reforçar matèries instrumentals, potenciant el treball en equip, fomentant la responsabilitat dels alumnes i afavorint un estil de vida més saludable.

Una altra proposta que hem iniciat recentment, és la campanya a favor de l’ús d’embolcalls sostenibles. La intenció és reduir els embolcalls d’un sol ús a l’hora d’esmorzar (paper d’alumini, plàstics, tovallons, etc) i introduir l’ús de carmanyoles i del Boc’n’Roll. El Boc’n’Roll és un porta-entrepà ecològic, reutilitzable i ajustable que  permet dir adeu als embolcalls d’un sol ús, ajudant a consumir de manera intel·ligent, a estalviar i a cuidar de la salut.

També participem en el projecte APILO XII per contribuir en el reciclatge de piles i bateries. D’aquesta manera s’involucra a tota la comunitat educativa a protegir el medi ambient, a estalviar recursos i així, poder reutilitzar les substàncies i els materials que es poden recuperar de les piles gastades.

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona