Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Trip to Delft (TERRE School Competition 2018) - Escola Sta. Teresa de Lisieux

Trip to Delft (TERRE School Competition 2018) - Escola Sta. Teresa de Lisieux

3 de maig 2018

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO de la nostra escola ha estat seleccionat com a guanyador de la TERRE School Competition, per la seva presentació Design a sustainable classroom.

Les alumnes Selma Matabosch, Elisenda Guixeras, Meritxell Mollà, Mireia Riba i Claudia Valarezo, amb col·laboració amb altres noies del Lycée Cantau de la localitat francesa d’Anglet, han estat convidades per l’organització a viatjar a Delft (Holanda) per presentar el seu treball. El viatge ha estat  el 17 i 18 d’abril i segons elles, ha estat una experiencia inoblidable.

La TERRE School Competition és una competició en la qual equips formats per alumnes de diferents escoles d’Europa dissenyen, a partir d’una situació de risc mediambiental, propostes d’actuació per minimitzar-lo. Aquestes propostes s’han de plasmar en un pòster acompanyat de presentacions, conferència…, tot fent servir l’anglès com a llengua vehicular.

Donem les gràcies a Enrique Romero i a Alessandro Fraccica, assessors dins el projecte TERRE (Training Engineers and Researches to Rethink geotechnical Engineering for a low carbon future). Podeu trobar més informació a http://www.terre-etn.com.

Moltes felicitats, noies, per la vostra feina i per la vostra contribució a millorar el medi ambient!

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona