Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
EL MAC SOM

EL MAC SOM "UNA ESCOLA AMB COR"

14 de gener 2019

El matí del dimecres 19 de desembre, a la sala d’actes del col·legi M. Alfonsa Cavin hi passaven coses. Havíem convidat les famílies perquè volíem compartir amb elles la celebració del Nadal, però el que no sabien és que abans de començar la representació dels Pastorets, les declamacions de poemes, la cantada de nadales dels seus fills i filles... els sorprendríem amb una visita inesperada. I... així va ser! En començar, el Director va agrair l’assistència als pares, mares, avis... i els va comunicar que abans de gaudir de les diverses representacions dels alumnes teníem la visita de la Sra. Sílvia Consolación, representant de Càritas. La va fer pujar a l’escenari, juntament amb l’Equip de Pastoral de l’escola. Breument es va explicar com havíem entrat en contacte amb aquesta entitat i la relació que l’Escola hi té; es va fer referència a les xerrades que els voluntaris ens ofereixen a les aules de Primària i l’ESO; i a aquells petits detalls manuals que Càritas ens demana i que els alumnes elaboren per endolcir la vida de la gent gran que es troba sola o en situació precària.

La Sílvia, amb paraules emotives, també va explicar com havia estat la seva relació amb l’Escola i ens va dir que l’entitat creia que érem mereixedors de la placa “Escoles amb Cor” per la implicació i el compromís que havíem mostrat. La Sílvia va fer entrega de la placa al Director, gest que es va agrair amb unes paraules. Es va fer palès que aquest acte es va poder fer perquè tota la Comunitat Educativa del centre treballava en aquesta línia, es va agrair amb un fort aplaudiment dirigit a famílies, alumnes, mestres i es van fer algunes fotografies on hi sortíem tots.

Ara només ens queda agrair moltíssim aquest gest de Càritas i, com a “Escola amb Cor” que som, traspuar aquests valors humans a tots els nostres alumnes perquè, des d’avui mateix, siguin persones que puguin donar el millor d’ells mateixos en tot moment i allà on sigui precís.

Col·legi Mare Alfonsa Cavin


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona