Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Visita de l'escola Salesiana de Roma per conèixer el projecte compartit d'ahir i d'avui del Col·legi Mare de Déu de la Salut de la FEP.

Visita de l'escola Salesiana de Roma per conèixer el projecte compartit d'ahir i d'avui del Col·legi Mare de Déu de la Salut de la FEP.

30 d'octubre 2019

El passat dimecres 16 d’octubre vam rebre la visita de 15 directius i professors de l’escola Salesiana de Roma, dintre del projecte ERASMUS per a professionals del mon educatiu, amb l’objectiu de conèixer de primera mà el projecte Compartit d’ahir i d’avui que portem a terme a l’escola des de fa més de 10 anys. La visita va estar dividida en tres parts, una primera part on es va realitzar a la Residència Roca i Pi, allà es va realitzar una presentació teòrica del projecte per part de la directora del centre Antònia Montesinos i el cap d’estudis David García, amb la col·laboració d’una alumna de sisè i un exalumne italià de l’escola.

A posteriori, els directius i professors dels Salesians de Roma, van poder observar en directe els tallers compartits que es portan a terme a la Residència amb l’alumnat de cicle superior (taller d’hort, de cuina, de ràdio, bingo…) Un cop finalitzada aquesta primera part, van anar a veure la nostra escola, on vàrem fer una visita i veure el projecte de p5 i els avis de Roca i el Pi (contes compartits).

 

Per últim, vam compartir un dinar de germanor les dues escoles on vam compartir diferents experiències dels dos centres. Va ser una experiència molt enriquidora per les dues escoles.

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona