Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
Més d'un miler d'espectadors al musical 'Moulin Rouge' dels alumnes de l'Escola Sant Ramon Nonat

Més d'un miler d'espectadors al musical 'Moulin Rouge' dels alumnes de l'Escola Sant Ramon Nonat

22 de gener 2020

El musical ‘Moulin Rouge’ que han recreat els alumnes de l’Escola Sant Ramon Nonat va fer quatre representacions més al teatre del centre. En principi, l’obra havia de representar-se només durant les festes de Nadal, però ha tingut tant d’èxit que el grup ha decidit fer-ne més sessions. L’escola fa 15 anys que recrea musicals per aconseguir diners per al viatge de final de curs dels alumnes de quart d’ESO.

Una musical molt enriquidor

Lluís Sala és professor de quart d’ESO i la persona que s’ocupa de pensar any rere any el musical i dur-lo a terme. Assegura que, tot i l’esforç, val molt la pena: “Tot és voluntari i hi participen tots els alumnes de quart. Venen aquí a les hores del patí del migdia a assajar i fins i tot en cap de setmana”, reconeix Sala. A més, aquest any també hi han col·laborat els pares i mares de l’escola, que han fet els decorats juntament amb els alumnes. Per l’escola, reconeix Sala, és una inversió de temps que dona molts bons resultats ja que “notem com ha reduït la conflictivitat i com els nois i noies agafen més confiança i estan més segurs d’ells mateixos després d’haver participat en aquesta experiència”.

‘Moulin Rouge’

Per dur a terme el musical fan les adaptacions necessàries entre tots els alumnes. En el cas de ‘Moulin Rouge’, n’han triat les músiques i “han decidit qui actua i qui fa de tècnic”. “Aquest any, com que la majoria volien actuar, fins i tot ens han hagut d’ajudar alumnes de tercer per fer tota la part tècnica”, reconeix Sala. Més informació www.betevé.educació


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona