Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
El Sr. Bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, visita el Col·legi Tecla Sala

El Sr. Bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, visita el Col·legi Tecla Sala

18 de novembre 2011

El dijous 17 de novembre el bisbe auxiliar de Barcelona ha visitat el Col·legi Tecla Sala. L'han acompanyat el president de la Fundació per a les Escoles Parroquials, Sr. Ignasi Garcia, i el gerent de la mateixa institució, Sr. Isidor Torrescusa. També l'ha acompanyat el nou rector de la Parròquia Santa Eulàlia de Mèrida, Mn. Josep Ma. Romaguera.

 

El bisbe ha mantingut uns minuts de diàleg a les classes de 2n. de Batxillerat responent diverses qüestions que els alumnes li han plantejat. Ha estat un contacte senzill i planer.

 

Després de dinar a l'escola amb professors, s'ha reunit amb l'equip directiu i el departament d'animació cristiana. S'ha interessat per les circumstàncies que envolten l'escola i per la tasca general i de pastoral que s'hi porta a terme. S'han comentat les dificultats que pateix la societat en general, però especialment algunes famílies, i ha animat a continuar la tasca formadora que es porta a terme a l'escola i a mantenir el bon nivell la col·laboració amb la parròquia.


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona