Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
VISITA DELS REPRESENTANTS DEL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT A L'ESCOLA SANT JAUME

VISITA DELS REPRESENTANTS DEL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT A L'ESCOLA SANT JAUME

14 de desembre 2011

El passat 14 de desembre vam rebre la visita del Secretari General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament, el senyor Lluís Font, de la directora General dels Serveis Territorials, la senyora , Montserrat Llovet i el nostre inspector el senyor Josep Joventeny. Ens van acompanyar també el President i el Gerent de la Fundació d'Escoles Parroquials, el senyor Ignasi Garcia i el senyor Isidor Torrescusa. Estaven interessats en conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu, especialment el model d'escola inclusiva que defensem i que fem compatible amb els resultats d'excel•lència acadèmica que obtenen els nostres alumnes en les diferents proves d'avaluació externes (competències bàsiques, proves d'accés a la universitat, PISA...). També van poder visitar algunes de les aules d'educació infantil i el batxillerat.
Des de l'Escola els vam traslladar les dificultats per tirar endavant un projecte com el nostre en el context de crisi econòmica que estem vivint i es va demanar el suport de l'administració per fer-ho possible.
Per part de la representació del Departament es va valorar que " es tracta d'un projecte educatiu sòlid, ben pensat i engrescador" i ens van animar a continuar per aquesta línia " Us felicito per l'empenta i la fe que teniu en l'educació. El nostre país necessita iniciatives com la vostra".


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona